با توجه به درخواست شما همراهان گرامی  در خصوص آموزش طرز تهیه  غذاهای محلی  من امروز تصمیم گرفتم طرز تهیه  غذای محلی پرطرفدار رابه شما آموزش دهم.

  • طرز تهیه آش ترخینه
آش ترخینه یا سوپ ترخینه از غذاهای محلی استان همدان و استان لرستان و استان کرمانشاه است. سابق بر این ترخینه را در فصل تابستان درست می‌کردند و برای آش زمستان آماده می‌کردند. ترخینه آش نیمه آماده‌ای بوده که برای سریع‌تر آماده شدن در هنگام پخت، آن‌را به صورت نیمه پخته خشک می‌کردند و در مکان خشک و خنک تا زمستان نگه‌داری می‌کرده‌اند. بنابر دانسته‌های من مواد اولیهٔ ترخینه بلغور گندم، دوغ کشک، کمی سبزی، نمک و اندکی زردچوبه است. بلغور گندم را نیم‌پز می‌کنند و سپس بقیه مواد را اضافه می‌کنند. نکته آن در غلیظ بودن مواد حاصل است که تقریباً به صورت مایع کتلت در می‌آید. مواد را به اندازه‌های کوچک تقسیم می‌کنند و به صورتی که در شکل‌ها دیده می‌شود در آفتاب داغ تابستان خشک می‌کنند. امروزه بهترین کار این است که ترخینه در کیسه فریز دربسته درون یخچال نگه‌داری شود. ترخینه را از بازار محلی شهرهای استان‌های همدان و لرستان می‌توانید تهیه کنید. همچنین ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه می‌باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود و در شهر کرمانشاه به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم برای آش ترخینه کرمانشاهی :

  •  مرغ :200 گرم
  • ترخینه خشک کرمانشاهی :400 گرم
  • لپه :یک لیوان
  • پیازخلالی شده :یک عدد متوسط
  • سیب زمینی :یک عدد متوسط رنده شده
  • هویچ :دو عدد متوسط رنده شده
  • گوجه فرنگی :  5-6 عدد
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار لازم
  • سبزی آش :نیم کیلو 

آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وکتور و گرافیک ندای هفتم NCT World Frank سفر به باکو نسیم باران دنیای گرافیک تجهیزات دندانپزشکی اقامت از طریق ویزای کاری شیمی ساختمان و سازه های بتنی